Erre figyeljen a cégalapításkor

A cégalapítás első hallásra bonyolultnak tűnhet. Ám, ha segítséget kér szakértőktől, listát készít a cégalapítás előtti teendőkről, valamint számol a változásbejegyzéssel, nem adódhat gondja! Először is gondolja végig, milyen céget szeretne alapítani! És ne feledje, hogy a cégalapítás során meg kell határoznia, milyen tevékenységeket végez majd! Szakértő ügyvéd segítségével gondoskodjon a szükséges okiratról, és még cégalapításkor határozza meg a cég nevét, székhelyét, a tisztviselőket és a tagok vagyoni hozzájárulását is. Ha igazán körültekintő akar lenni, forduljon hozzáértő szakemberhez a cégalapítás, valamint az esetleges adatok változása kapcsán felmerülő változásbejegyzési eljárás esetén is!

Ügyvédre van szüksége?

/Budapest, 16. kerület – Dr. Nagy T. Viktória ügyvéd/

Cégalapítás vagy változásbejegyzés gond nélkül

Cégalapítás előtt áll? Netán rendelkezik már saját céggel, de változásbejegyzésre van szüksége? Ma már gond nélkül megtehet és ellenőrizhet minden lépést, hogy ne merüljön fel probléma a cégalapítás vagy változásbejegyzés alkalmával. Hiszen változásbejegyzéshez és cégalapításhoz is kaphat segítséget online. Vagy felkereshet egy erre alkalmas irodát, ahol rövid időn belül rendelkezésére állnak ügyvédek, hogy megválaszolják a cégalapítással, változásbejegyzéssel kapcsolatosan felmerülő kérdéseit. Így nem kell nyugtalankodnia, nem hagyják magára a cégalapítás vagy változásbejegyzési eljárás során!

Ügyvédre van szüksége?

/Budapest, 16. kerület – Dr. Nagy T. Viktória ügyvéd/

Cégalapítás, változásbejegyzés gördülékenyen?

Vállalkozás indításakor és cégalapítás alkalmával rengeteg stressz érhet minket. Mert a cégalapítás, akárcsak a változásbejegyzés túl komplikáltnak tűnhet. Nagy az adminisztrációs teher és sok okiratra van szükség. Alapító okirat/társasági szerződés, cégnév és székhely választás, képviselet módjának megválasztása, vagyoni hozzájárulás meghatározása és még számos elintéznivaló akad cégalapítás esetén. Változásbejegyzéskor pedig a módosítások adnak okot aggodalomra. De nem abban az esetben, ha megfontoltan készül a cégalapításra, és profi ügyvéd tudására bízza a lépéseket. Az interneten számos fórumon és ügyvédi irodában egyaránt tud tájékozódni a cégalapítás és a változásbejegyzés teendőiről.

Ügyvédre van szüksége?

/Budapest, 16. kerület – Dr. Nagy T. Viktória ügyvéd/

Egyszerű cégalapítás! Tényleg lehetséges?

Cégalapításon gondolkodik? Ötlete, terméke vagy szolgáltatása is van? De bárcsak ne volna annyi papírmunka a cégalapítással! Ráadásul, mi lesz a változásbejegyzéssel, ha időközben valamilyen fontos adat megváltozik? Megannyi kérdés merülhet fel Önben cégalapítás vagy változásbejegyzési eljárás kapcsán. Ezek fontos dolgok, hiszen ezeken múlik, hogyan alakul a cégalapítása vagy változásbejegyzése! Ezek határozzák meg, hogy sikeresen veszi-e a cégalapítás menetének kihívásait. Éppen ezért tegye fel cégalapítással vagy változásbejegyzéssel kapcsolatos kérdéseit bátran egy szakembernek! Hiszen az egyszerű cégalapítás tényleg létezik.

Ügyvédre van szüksége?

/Budapest, 16. kerület – Dr. Nagy T. Viktória ügyvéd/